Fynbos Summer Fair 08

Hej!

Igår var det Fynbos Summer Fair här på gården. En marknad för lokala vinerier och grönsaksodlare osv.. Jag sålde glass och nån majonäs och någonting som kallas fär dukkha. Det gick mycket bra, många som villa äta glass. Även om det var mer cream än icecream i solen. Men folk gillade den endå :D Johan fick mycket beröm för sin hemgjorda glass.

Mycket gammalt folk som varit här på gården kom igår. Det var roligt att träffa dem igen. Jag träffade också Howards kusin Bartcher. Han var mycket trevlig.

Idag är det bara 4 dagar kvar. Åker härifrån kl 08.15 på fredag och landar på Arlanda kl 23.någonting. Så på fredag så åker vi från gården kl runt 05.00.

over and out

T

 

Inte långt kvar

Jahapp, nu är det inte långt kvar.

Exakt 10 dar och 11h i skrivandets stund.

Ska bli skönt att komma hem till kalla Sverige och slippa tänka på alla jävla vattenledningar och pumpar och e-postadresser och grupper och allt krångel.

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen, det blev inte allst som det var tänkt. Jag har helt enkelt haft brist på motivation att skriva. Mest på grund av den absolutvärdelösa internet anslutningen om man nu kan kalla det för en anslutning. Det vettefan. Snarare en radiolänk till ett somalianskt 28kb modem. Men nu är det inte långt kvar som sagt. Det är också lite tråkigt att lämna Syd afrika, cape town och malmesbury och solen. Jag kommer ju få världens chock av hur bra allt är i sverige. Det kommer att vara konstigt att vrida på vattenkranen utan att hela kranen snurrar runt och att slippa få duschhållaren i huvudet. Att se sig själv i en spegel som inte är för låg. Att kunna stänga en dörr. Att kunna öppna en dörr med hantag istället för skjutlås. Att kunna dricka vattnet. Att äta sig mätt.

Poolen fick vi iaf ordning på tillslut. Jag måste vara ärlig och säja att det trodde jag aldrig. Jag undervärderade nog sandfiltret och klorets effekt.

Just nu har vi ett gäng här som utför avancerad zen meditation och äter vegitarisk mat. Jättesnälla människor. I morn åker de hem och då ska jag börja att klippa gräsmattorna inför nästa helgs Fynbos Summer Fair. Det kommer nog ta hela veckan att klippa med den där jävla skit klipparn :D





snart är jag hemma :D

vi hörs

T


Ayahuasca

Hallojt!

Nu över helgen så har det varit 30 st ayahuasca knarkare här och kört någon ritual. Så jag får nu sova i ett tält utanför paviljongen. Jag hörde när ledaren sjöng och dem andra spydde hela natten. Jag har inte gjort så mycket nu i helgen bara flyttat flaskor till och från källaren och vinkällaren och fortsatt att försöka fixa poolen (liten framgång). Och fixat med Vista som bara kronglar. Jag satt i 3h igår och försökte få igång en photoskrivare på 3 olika datorer, helt otroligt. Men tillslut så fick jag igång den tack och lov. Och jag har också byggt upp ett staket så folket inte ska ramla ut ur paviljongen.


Notera spyhinkarna


Här har jag bundit upp draperiet så att folk inte ska riva ner det när de är höga.


Mullvad

/ Afrikan

RSS 2.0